Reserveren

Actueel

Lunchen bij Petit!
31.10.2019

Per 1 november kun je bij Petit ook terecht voor de lunch! De lunchroom functie van het aangelegen Hotel Bru wordt daarmee ondergebracht bij Petit. Een mooie toevoeging voor Petit en het lost een praktisch probleem op in het hotel verteld Jeroen.

Wij zijn op de openingsdagen de hele dag aanwezig om de voorbereidingen voor de avond te doen. Kortom, er zijn de hele dag mensen aanwezig die de gasten kunnen bedienen. We zijn er zowel qua keuken als personeel beter op ingesteld als het hotel.

Jeroen gaat een uitgebreide kaart voeren. Zo kun je terecht voor een broodje carpaccio, diverse eiergerechten, maar ook diverse warme vlees en visgerechten.

We creƫren hiermee de mogelijkheid om onze gasten een plek te bieden waar je een uitgebreide lunch kunt nuttigen. Of je dit nu in je vrije tijd doet of dat je kiest voor een zakelijke afspraak, je bent van harte welkom.

Naast de lunch kun je ook terecht voor een high tea, high wine en high beer. Wil je hiervan gebruik maken? Dan kun je dit telefonisch 0111 – 820397 of per e-mail info@bijpetit.nl reserveren.

De nieuwe lunchkaart van Petit vind je op bijpetit.nl/menu/lunchkaart/

Naar het overzicht