Reserveren

Extra Genieten

bij Petit

Een gezellige middag of avond met je vrienden, vriendinnen of familie bij Petit. Het is mogelijk om naast onze menukaart gebruik te maken van een high tea, high beer of high wine. Jullie zijn op iedere openingsdag van harte welkom. We vragen je wel om vooraf te reserveren.

High Tea

Wil je genieten van een high tea met vriendinnen, collega’s of familie? Bij Petit kun je op reservering genieten van een heerlijke high tea, al vanaf 2 personen!

High Beer

Tijdens de high beer wordt de thee ingeruild voor bier. Daarmee is de high Beer bij Petit een stoere tegenhanger van de traditionele high tea. Perfect geschikt voor een gezellige middag met de vriendengroep! Mogelijk vanaf 2 personen en uitsluitend op reservering.

High Wine

Liever lekker met de meiden? Nee, we bedoelen niet dat de dames niet in zijn voor een stoere high beer, maar we hebben wel een alternatief. Tijdens de high wine bespreken jullie de laatste roddels en geniet je van de lekkerste wijntjes en hapjes! Mogelijk vanaf 2 personen en uitsluitend op reservering.