Reserveren

Actueel

Tapasavond bij Petit
28.02.2019

De derde zaterdag van de maand valt deze keer op zaterdag 16 maart. Deze avond zal geheel in het teken staan van de alom bekende tapas!

Tijdens deze Tapas-avond wordt het op en top genieten van verschillende Spaanse delicatessen. Wil je onder het genot van Spaanse klanken en goed gezelschap genieten van allerlei lekkere hapjes? Dan is deze tapas avond echt iets voor jou.

Tapas españolas

Met pan con alioli, tabla de carcuteria en echte olivas zorgen we voor een heerlijke binnenkomer. Vervolgens bestaat de eerste gang uit jamón con mélon, carpaccio con pesto en gamba’s al ajillo. De tweede gang biedt heerlijke croquetas de chorizo con picalilly mayonaise, vitello tonnato en ensalada de pasta con pollo. In gang drie laten we je genieten van echte pedacitos de carne picante proeven (stukjes vlees in een pikante saus), champiñones rellanos de gorgonzola (gebakken champignons met een saus van gorgonzola) en mejillones con tapenade de tomate (mosseltjes met tomatentapenade). De tapas avond sluiten we in stijl af met een drietal heerlijk zoete postres, namelijk crema catalana, pastel de queso con limón en tiramisu.

Het arrangement

Je beslist zelf wanneer je aan tafel gaat, de kosten bedragen € 39,50 per persoon. Uiteraard ben je vrij om buiten dit arrangement op eigen rekening andere bieren of drankjes te bestellen. Tip? Ga jij voor onze liquor 43 special?

Reserveren

De maandelijkse thema-avonden doen het goed en ook de laatste keer met de bieravond zaten we vol. Omdat we tijdens de afgelopen thema-avonden te maken hadden met last-minute afzeggingen en onnodig nee moesten zeggen tegen geïnteresseerden, sturen we je na de reservering per e-mail een betaalverzoek toe. Je reservering is pas definitief wanneer je het betaalverzoek hebt voldaan.

Wat nog steeds geldt: vol=vol!  Reserveer dus op tijd via 0111-820397.

Hasta el 16 de Marzo!

Naar het overzicht