Reserveren

Actueel

Pasen thuis en Bij Petit
12.03.2023

Samen lekker thuis genieten van de Paasdagen?

Ook dan zorgen wij graag voor wat lekkers te eten en drinken!

Voor deze pasen hebben we een uitgebreide paasbrunchbox voor je samengesteld voor thuis of kun je genieten van een  paasbrunch menu Bij Petit.

PAASBRUNCHBOX

Samen genieten van een volledig verzorgde paasbrunch maar dan thuis! Het kan met onze Paasbrunchbox.

Hierin vind je diverse broodjes, roomboter croissants, paas.stol, gerookte zalm, carpaccio met oude kaas rucola en truffel mayonaise, diverse kaas en vleessoorten, tomaat, komkommer, eiersalade, aspergesoep (alleen even opwarmen), vers geperste jus d’orange, vers fruit en als afsluiter een verrassingsdessert.

De Paasbrunchbox is te bestellen vanaf 2 personen voor een prijs van € 27,50 per persoon.
Voor de kinderen hebben we een kinderbox met een broodje, croissant, tomatensoep en allemaal lekkere zoetigheden voor € 14,50 per kind.

BESTELLEN?

Je kunt heel makkelijk bestellen via de reservering widget op onze website, je kiest dan voor bestellen i.p.v. reserveren. We bezorgen de boxen thuis in de plaatsen Bruinisse, Sirjansland, Oosterland, Nieuwerkerk, Oude-Tonge en Nieuwe-Tonge. De bezorging van de Paasbrunchboxen zal plaatsvinden tussen 10:00 en 12:00 uur op 1e en 2e Paasdag. Je kunt de boxen ook afhalen op de genoemde tijden. Wil je boxen bestellen maar staat jouw woonplaats er niet tussen? Je kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

PAASBRUNCH      bij      petit

Kom tijdens de paasdagen met familie en/of vrienden genieten van een proeverij van onze favorieten gerechtjes voor het volledige menu klik hier.
We serveren al onze gerechtjes uit per tafel, zo kun je gezellig genieten met elkaar.

Je kunt reserveren voor het paasbrunch menu op Zondag 9 en Maandag 10 april 2023
Inloop tussen 12.00-13.00, reserveren gaat gemakkelijk via de reservering widget op onze website, wil je met een gezelschap groter dan 12 personen komen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Prijs per volwassene € 34.5
Prijs per kind t/m 12 jaar € 16.5

Naar het overzicht