Bestellen

Actueel

Paasbox bij Petit
05.04.2020

Paasbrunch, gewoon thuis

Samen genieten van een Paasbrunch maar dan thuis! Het kan met onze Paasbox. Hierin vind je diverse broodjes, croissants, paasstool, gerookte zalm, carpaccio met oude kaas rucola en truffelmayonaise, diverse kaas en vleessoorten, tomaat, komkommer, gevuld eitje, aspergesoep (alleen even opwarmen), vers geperste jus d’orange, vers fruit en als afsluiter een cranachan frambozen trifle.

De Paasbox is te bestellen vanaf 2 personen voor een prijs van € 19,75 per persoon. Voor de kinderen hebben we een box met broodjes en lekkers met alleen zoetigheden voor € 12,50 per kind.

We bezorgen de Paasbox thuis in de plaatsen Bruinisse, Sirjansland, Oosterland en Nieuwerkerk. Thuisbezorging zal plaatsvinden in verschillende tijdsloten tussen 09:00 en 13:00 uur.

Bestellingen kun je plaatsen via het nummer 0111 – 820397 of door onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van de bestelling ontvang je van ons een tikkie op het opgegeven of doorgegeven mobiele nummer. Bestellen kan tot en met vrijdag 10 april.

Het is niet meer mogelijk om te bestellen, het bestelformulier is daarom gesloten.

Naar het overzicht