Reserveren

Actueel

Kerstboxen bij Petit
03.12.2020

Kerstbrunch of kerstdiner, gewoon thuis

Kerstmis staat alweer voor de deur. De lekkerste tijd van het jaar, maar deze keer wel gewoon thuis. Met onze Kerstboxen geniet je samen met je dierbaren van een heerlijke brunch of compleet verzorgd kerstdiner. Wij bezorgen de Kerstbrunchbox en/of Kerstdinerbox gewoon bij je thuis! Op kerstavond, 1e en 2e kerstdag.

Kerstbrunchbox

De Kerstbrunchbox is te bestellen vanaf 2 personen voor een prijs van € 22,50 per persoon. Voor de kids hebben we een box met broodjes en lekkers met alleen zoetigheden voor € 12,50 per kind.

In de Kerstbrunchbox vind je diverse broodjes, croissants, kerststol, gerookte zalm, carpaccio met oude kaas, rucola en truffelmaynoaise, diverse kaas- en vleessoorten, tomaat, komkommer, gevuld eitje, pompoensoep (alleen even opwarmen), versgeperste jus d’orange, vers fruit en als afsluiter een verrassingsdessert.

Kerstdinerbox

De Kerstdinerbox is te bestellen vanaf 2 personen voor een prijs van € 37,50 per persoon. Voor de kids hebben we een aangepaste dinerbox voor € 19,50 per kind.

Met de Kerstdinerbox zorg je voor een heerlijk diner zonder uren in de keuken te hoven staan. Alleen de tussen- en hoofdgerechten hoeven even opgewarmd te worden.

Voorgerecht
Tartaar van tonijn, sjalot, kappertjes, augurk, wasabi mayonaise, wakeme, ponzu
of
Hertencarpaccio, spekjes, yuzu dressing, balsamico gel, mesclun, pijnboompit

Tussengerecht
Pastinaaksoep, gerookte zalm
of
Pompoensoep, knapperige pancetta

Hoofdgerecht
Kabeljauw omwikkeld met spek, groentes
of
Rijkgevulde wildstoof

Dessert
Kerst verrassingsdessert

Kidsmenu
Rundercarpaccio met oude kaas, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, truffelmayonaise, rucola
Tomatensoep
Kleine kabeljauw omwikkeld met spek, groentes
Kerst verrassingsdessert

Alle menu’s zijn inclusief pain de mer met smeersels en garnituren voor bij het hoofdgerecht.

Bestellen?

We bezorgen de boxen op 24, 25 en 26 december in Bruinisse, Sirjansland, Oosterland en Nieuwerkerk. De Kerstbrunchboxen worden tussen 10.00 en 12.00 uur bezorgd en de Kerstdinerboxen worden tussen 13.00 en 15.00 uur bezorgd. Afhalen kan natuurlijk ook.

De kerstboxen zijn te bestellen tot en met zondag 20 december.

Kerstboxen bestellen

Naar het overzicht