Reserveren

Actueel

Heropening bij Petit
30.08.2018

Na een sluiting van 2 weken is het tijd om de deuren bij Petit opnieuw te openen. We heten jullie van harte welkom om kennis te maken met onze nieuwe menukaart en drankenkaart.

We zijn een paar maanden geleden begonnen met een fine dining restaurant, waar we een chef-kok en gastvrouw hebben kunnen vinden die de kneepjes van het vak absoluut beheersen. Dat bevestigen de recensies die we bij Petit hebben gekregen. De gerechten waren top, daar twijfelen we geen moment aan. Toch hebben we ervoor gekozen om hier mee te stoppen en een heropening te organiseren met een ander concept.

Petit gaat gewoon door, maar wel op een andere manier. Als familiemensen kiezen we ervoor om een heerlijk bourgondisch concept te introduceren, waarbij gezelligheid voorop staat! Een zaak waar iedereen, van jong tot oud, kan komen én zich thuis kan voelen. Nee, geen spare-ribs op de kaart, maar moderne gerechten met Scandinavisch en Aziatische invloeden. Natuurlijk is er ook ruimte voor een borrelkaart, voor de snelle hap of een gezellige vrijdagmiddag borrel. Ten slotte is de drankenkaart uitgebreid met verschillende bieren, wijnen en frisdranken.

Tot snel!

 

Naar het overzicht