Reserveren

Actueel

Gewoon uiteten
13.11.2021

Nieuwe maatregelen, open tot 20.00 uur, wat gaan we doen? Natuurlijk balen we er een beetje van. Een lekker avondje uit stopt meestal niet al om 20.00 uur, maar het is niet anders. We gaan er met ons team alles aan doen om de beleving van ons restaurant in stand te houden. Hoe we dat gaan doen, lees je hier.

We hebben inmiddels verschillende van onze gasten gesproken en de bestaande reserveringen worden nagebeld. De meeste gasten komen gewoon wat eerder, waardoor er tijd genoeg is om ontspannen te kunnen eten. Wat misschien nog wel belangrijker is, dat kan gewoon in ons restaurant, waardoor jij er echt even uit bent.

Normaal gesproken openen onze deuren vanaf 17.00 uur. Daar maken we 16.00 uur van. Dus als jij het fijn vindt om voorafgaand aan het diner eerst even lekker te borrelen, kan dit dus nog steeds!

We kiezen er bewust voor om niet te gaan bezorgen. Een combinatie van open zijn en bezorgen maakt het voor ons moeilijk in de keuken én kan voor onrust zorgen in ons restaurant. Wij zijn van mening dat we het afgelopen 1,5 jaar genoeg onrust hebben gehad. Jij komt bij ons om te ontspannen en te genieten en daar gaan wij voor zorgen!

Aanpassing openingstijden

Wel doen we een aanpassing in onze openingstijden. Normaal gesproken zijn we op woensdag en donderdag gesloten voor de lunch, maar ook op deze dagen gaan we open.

We zorgen ervoor dat je voor de lunch welkom bent in ons restaurant, maar ook kun je jouw lunch telefonisch 0111 – 820397 bij ons bestellen en afhalen. Onze lunchgerechten vind je natuurlijk op onze lunchkaart.

Begrip

We hopen op ieders begrip, steun en enthousiasme! Ons team gaat er alles aan doen om de restaurant beleving in stand te houden en wij hopen jou te mogen verwelkom in ons restaurant.

Reserveren doe je telefonisch via 0111 – 820397. Tot snel!

Naar het overzicht