Reserveren

Actueel

Bierproeverij bij Petit (VOL)
06.02.2019

Tijdens de thema-avond van de maand februari houden we een échte bierproeverij. De derde zaterdag van de maand valt in de tweede maand van het jaar op zaterdag 16 februari.

De themanaam laat weinig aan de verbeelding over, dus ben jij een échte bierdrinker? Wordt je gelukkig van verschillende biersoorten en mag je graag verschillende aparte bieren proeven? Dan is deze avond echt iets voor jou!

Het programma
De avond begint om 16.30 uur, waarna we om 17.30 uur starten we met de bierproeverij. Die wordt begeleid door een échte bierexpert en hij verteld je alle ins- en outs van de 5 soorten bier die je gaat proeven. Tijdens onze bierproeverij staan er diverse soorten borrelhapjes op tafel. We zorgen onder andere voor brood met smeersels, charcuterie plankjes en borrelnootjes. De perfecte combinatie bij een lekker glas bier!

Aansluitend op de bierproeverij presenteren we een 3-gangen diner, bestaande uit steak tartare, een huisgemaakte hamburger met huisgemaakte frites en als afsluiter een Snicker Brownie met roomijs.

Rond 21.00 kan jij laten zien hoeveel je echt van bier weet. We houden dan namelijk een heuse bierquiz. Je speelt eenvoudig mee met deze quiz. Het enige dat je nodig hebt is een mobiele telefoon en een volle batterij! De drie deelnemers die het beste scoren gaan naar huis met leuke prijzen.

Het arrangement
Deze avond is compleet voor € 39,50 per persoon. Uiteraard ben je vrij om buiten dit arrangement op eigen rekening andere bieren of drankjes te bestellen.

De bierproeverij is vol, de volgende keer ben jij er toch ook bij?
Alvast reserveren voor de volgende thema-avond kan telefonisch (0111-820397)

Naar het overzicht